Apparaten en accessoires
Gegratineerde coquilles
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2646 mg
Eiwitten
101.3 g
Calorieën
6889.5 kJ /
1646.6 kcal
Vetten
113.3 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
59.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Bearnaisesaus
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min